OUR TEAM

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Ονομάζομαι Μιχάλης Μιχαηλίδης, γεννήθηκα το 2004 στην Αθήνα, κατοικώ στην Καισαριανή και φοιτώ στη 1η λυκείου του Pierce - The American College of Greece. Ασχολούμαι με μία πληθώρα ενδοσχολικών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων, διατηρώντας καθ'όλη τη διάρκεια της φοίτησής μου στο κολλέγιο υψηλές βαθμολογίες. Ασχολούμαι με τους πρωινούς, αλλά και με τους απογευματινούς ομίλους που μου προσφέρει το σχολείο μου, έχοντας πολύ ενεργή συνεισφορά. Έχω έντονη μαθητική δράση, αφού είχα την τιμή να εκπροσωπώ κάθε χρόνο τα τμήματά μου ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος. Στη συνέχεια, έχω λάβει μέρος σε συνέδρια MUN      ( Model of United Nations ) αναπτύσσοντας έτσι ικανότητες public speaking και leadership. Επιπροσθέτως, ανήκω στον θεσμό “Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινωβουλίου”, που έχει σκοπό την προώθηση νέων ιδεών με σκοπό τη δημιουργία μίας πιο ωραίας Ευρώπης για όλους.  Επίσης, είμαι μέλος του ομίλου επιχειρηματικότητας - Junior Achievement εδώ και δύο χρόνια με έντονη συμμετοχή. Παράλληλα, ασχολήθηκα και με τον διαγωνισμό Business Game, που έχει ως θέμα την εύρεση των καλύτερων πιθανών συνθηκών για τη λειτουργία μίας επιχείρησης με τη χρήση προσομοιωτή. Είμαι μέλος του θεσμού των Αmbassadors του σχολείου μου, που με έχει βοηθήσει να παίρνω μέρος σε πολλές εκδηλώσεις εκτός του σχολικού πλαισίου, προσφέροντας έντονη βοηθητική συνεισφορά. Εδώ και δύο χρόνια εργάζομαι εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, πράγμα που έχει παίξει ρόλο κομβικής σημασίας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου.  Ακόμα, έχω συμμετάσχει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Αμερικάνικου πανεπιστημίου Brown, από το οποίο αποκόμισα σημαντικές γνώσεις πάνω στο τομέα των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, ασχολούμαι ενεργά με το βόλλευ τα τελευταία 5 χρόνια. Με έχουν χαρακτηρίσει επίμονο, τελειομανή και συνεργάσιμο, αφού από μικρή ηλικία έμαθα να συνυπάρχω με άτομα διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων. Πιστεύω ότι γνωρίζω καλά τον εαυτό μου και προσπαθώ να εντοπίζω τα λάθη μου για να βελτιώνομαι.

Σοφία Ζαχαρία

Η Σοφία Ζαχαρία γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα, κατοικεί στη Νέα Μάκρη και φοιτά στην Α’ λυκείου του Pierce- The American College of Greece. Έχει ενεργή συμμετοχή τόσο σε εξωσχολικές όσο και σε ενδοσχολικές δραστηριότητες χωρίς να παραμελεί τις υποχρεώσεις ενός υπεύθυνου μαθητή. Ειδικότερα, ασχολείται με το μοντέρνο πιάνο τα τελευταία 6 χρόνια αναπτύσσοντας μία πολύ στενή σχέση με την μουσική συμμετέχοντας σε αρκετές συναυλίες εντός και εκτός του σχολείου. Ασχολείται με τις ξένες γλώσσες από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού έχοντας ένα ιδιαίτερα καλό επίπεδο στην αγγλική γλώσσα και επίπεδο Β1 στη γερμανική. Συμμετέχει σε συνέδρια MUN καθώς την απασχολεί σε μεγάλο βαθμό η επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων και σε αγώνες αγγλικής ρητορικής και ελληνικής εκφραστικής ανάγνωσης στους αγώνες στα εκπαιδευτήρια Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, θεωρώντας απαραίτητη ικανότητα το public speaking . Προτιμά να δουλεύει μόνη της θέλοντας να είναι το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό, ωστόσο, μπορεί εύκολα να συνεργαστεί με μεγάλη ομάδα, στην οποία προσφέρει όσο μπορεί. Για την προσφορά της στην μαθητικές κοινότητες, για παράδειγμα, βραβεύτηκε με ενδοσχολικό βραβείο την χρονιά 2018-19 όπου ήταν μέλος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου. Ακόμα και αν θέλει να σπουδάσει Ιατρική, θεωρεί πως το να κατέχει γνώσεις όπως αυτές που προσφέρει το Junior Achievement είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Κοντοβουνήσιου Ειρήνη

Η Κοντοβουνήσιου Ειρήνη γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα, κατοικεί στην Κηφισιά και φοιτά στη πρώτη λυκείου του Pierce- The American College of Greece. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε μέλος του ομίλου junior achievement του γυμνασίου, της συντακτικής ομάδας του ελληνικού περιοδικού και του ομίλου ορχήστρας και χημείας. Έχει συμμετάσχει σε ανταλλαγή μαθητών με σχολείο του εξωτερικού καθώς και σε συνέδρια όπως piece jam youth leadership και MUN. Ασχολείται από μικρή με τη μουσική, πιο συγκεκριμένα με το πιάνο. Είναι υπεύθυνη και οργανωτική, της αρέσει να προσφέρει βοήθεια και να λαμβάνει μέρος εθελοντικές δράσεις.

Μιχάλης Μαυραγάνης

Ο Μιχάλης Μαυραγάνης είναι άτομο με όρεξη για μάθηση. Είναι συνεργάσιμος και του αρέσει να δουλεύει πάνω σε αντικείμενα τα οποία πρέπει να μελετήσει προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλει να ασχοληθεί με τα ναυτιλιακά και αν μπορέσει να γίνει εφοπλιστής. 

Περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με δραστηριότητες τόσο ενδοσχολικές, όσο και εξωσχολικές. Στο σχολείο είναι μέλος της ομάδας πετοσφαίρισης του Pierce από το 2017. Συμμετέχει δε στον όμιλο του Junior Achievement και του Diamond Challenge, ενώ στις τάξεις του γυμνασίου είχε συμμετάσχει στον όμιλο της Ναυπηγικής, Ιταλίας και web site designer. Είναι ενεργό μέλος του πενταμελούς Συμβουλίου της τάξης του καθώς φέτος εκλέχθηκε ταμίας ενώ, κατά τη διάρκεια των 3 ετών του γυμνασίου διετέλεσε πρόεδρος, γραμματέας και ταμίας. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες με το σχολείο του έχοντας αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες. Στις εξωσχολικές δραστηριότητες ασχολείται με τον προσκοπισμό εδώ και 9 χρόνια συμμετέχοντας ενεργά σε 

φιλανθρωπικές δράσεις και δράσεις υπαίθρου και πόλης σε διαφορά μέρη της Ελλάδας. Τέλος, γνωρίζει 2 ξένες γλώσσες αγγλικά και γερμανικά.

Πρόεδρος ΔΣ

CEO

Γραμματέας Δοιήκησης

Production Director

Αναγνωσταράς Απόστολος

Ονομάζομαι Αναγνωσταράς Απόστολος έχω γεννηθεί το 2004 και αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά στο Αμερικάνικο κολλέγιο Ελλάδος. Πάντα προσπαθούσα να συνδυάσω τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις με τις εξωσχολικές καθώς μου αρέσει να καταπιάνομαι με πολλά πράγματα. Έχοντας λάβει και τις τρεις χρονιές του γυμνάσιου αριστείο και πολλές βεβαιώσεις από μαθητικούς διαγωνισμούς πιστεύω πως έχω βρει τον τρόπο να τα συνδυάζω όλα μαζί. 

Έχω υπάρξει ενεργό μέλος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου για 2 συνεχόμενες χρονιές, αλλά και πρόεδρος και γραμματέας του πενταμελούς συμβουλίου. Επίσης εδώ και 5 χρόνια παρακολουθώ σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού από τα οποία έχω περίπου 300 ώρες συνεδριών, φέτος βρίσκομαι στην ομάδα ως βοηθός εμψυχωτής σε παιδιά δημοτικού. Τέλος μια ακόμη σημαντική διάκριση ήταν αυτή του 4ου πανελληνίου μαθητικού συνεδρίου της ΕΕΠΦ (εταιρία προστασίας της φύσης) το 2016. 

Αν και βρίσκομαι μόνο ένα μήνα στο σχολείο έχω φροντίσει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που μου δίνει. Συμμετέχω στον όμιλο MUN και αυτή την περίοδο ετοιμάζομαι για το πρώτο μου συνέδριο, επίσης στον όμιλο επιχειρηματικότητας – junior achievement. Έχω δηλώσει συμμέτοχη στο pierce business game αλλά και στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. Τέλος εντάχθηκα στο σώμα των pierce ambassadors γιατί με ευχαριστεί να βοηθάω οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη. 

Όσο αναφορά τις γλώσσες, μιλάω Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και μάλιστα το καλοκαίρι έκανα 15 ώρες μαθήματων στην γενική αγγλική γλώσσα CEFR επίπεδο C1 (Advanced) (8 Ιουλίου – 12 Ιουλίου 2019) στο Queen Mary University στο Λονδίνο, και σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσω μαθήματα ισπανικών.

Λένα Αμαραντίδη

Η Λένα Αμαραντίδη γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα και από την Α’ Τάξη του Γυμνασίου φοιτά στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας – Pierce με ακαδημαϊκή υποτροφία. Την ενδιαφέρουν περισσότερο οι θετικές επιστήμες, έχει συμμετάσχει στην Ακαδημία Μαθηματικών του σχολείου, αλλά και σε ενδοσχολικούς ομίλους όπως η Φωτογραφία, η UNESCO, το MUN και το Junior Achievement. Θεωρεί μεγάλη της τιμή τον τίτλο του Ambassador του σχολείου της. Κατά τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Code Like a Girl της Vodafone διαπίστωσε επίσης ότι της αρέσει και είναι καλή στον προγραμματισμό. Από μικρή ηλικία έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της στην κολύμβηση. Έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες στις προαγωνιστικές κατηγορίες, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Αγωνιστική κατηγορία. Αγαπημένο της στυλ είναι η πεταλούδα. Αγαπά πολύ τις ξένες γλώσσες, μιλά άριστα αγγλικά (επίπεδο ECPE) και αρκετά καλά Ισπανικά (επίπεδο B1), φιλοδοξεί όμως να συνεχίσει τα γερμανικά που μάθαινε μικρή και να μάθει και γαλλικά. Αγαπά τη φύση και τα ζώα και ονειρεύεται να ταξιδέψει και να ζήσει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Έμιλι Κουρεμένου

Η Έμιλι Κουρεμένου γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα και φοιτά στην Α’ Λυκείου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – Pierce. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και συμμετέχει σε αρκετές δραστηριότητες.

Κατά το σχολικό έτος 2016-17 υπήρξε μέλος της μαθηματικής ακαδημίας του Pierce. Το 2017 πήρε μέρος στον ανώμαλο δρόμο 2 χιλιομέτρων αντιπροσωπεύοντας το σχολείο. Παράλληλα, αποτελεί ενεργό μέλος του σώματος των Ambassadors του Pierce.

Όσον αφορά στις εξωσχολικές δραστηριότητες, ασχολείται 7 χρόνια με το τένις ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ και οι πολεμικές τέχνες. Επιπροσθέτως , είναι μέλος του 40ου συστήματος προσκόπων από ηλικία 6 ετών. Ακόμη , ασχολείται με ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου (4 χρόνια)

Γνωρίζει γερμανικά και αγγλικά πολύ καλού επιπέδου (Β1 και lower αντίστοιχα)

Είναι επιμελής, οργανωτική, θέλει να εκπληρώνει τους στόχους που θέτει και της αρέσει να συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Χριστίνα Ματσακά

CPO

Research & Development Manager

Procurement Director

Sales Director

Η Χριστίνα Ματσακά γεννήθηκε το 2004 και φοιτά στην Α΄ Λυκείου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος . Κατέχει ένα πολύ καλό επίπεδο αγγλικών και πτυχίο Β1 γαλλικών . Επιπλέον την φετινή χρόνια είναι ενεργό μέλος του θεσμού των Ambassadors ενώ όλα τα χρόνια της ακαδημαϊκής της ζωής συμμετείχε ενεργά στο πενταμελές συμβούλιο της τάξης της ως αντιπρόεδρος και γραμματέας. Ένα μεγάλο της πάθος είναι τα ταξίδια αφού με κάθε ευκαιρία που της δίνετε προσπαθεί να τα πραγματοποιεί είτε ενδοσχολικά είτε εξωσχολικά. Τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το σχέδιο αφού η δημιουργικότητα έχει σημαντικό ρόλο στην ζωή της. Οι εθελοντικές δράσεις δεν παραλείπονται από το πρόγραμμα της εφόσον νοιώθει την ανάγκη να βοηθάει αυτούς που το έχουν ανάγκη . Τέλος δήλωσε συμμέτοχη στον όμιλο του junior achievement και στο Business game που διεξήχθη στο σχολειό της καθώς θέλει να αναπτύξει τις ικανότητες της στην επιχειρηματικότητα αλλά και να έχει πολύπλευρη εκπαίδευση.

Χριστίνα Δενδρινού

Η Χριστίνα Δενδρινού γεννήθηκε στην Αθήνα το 2004 και κατοικεί στον Άλιμο. Είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου του Pierce- The American College of Greece. Η Χριστίνα είναι υπεύθυνη ,επιμελής και οργανωτική. Θεωρεί καθήκον της να βοηθάει τους άλλους όταν την χρειάζονται και της αρέσει πολύ να δουλεύει στα πλαίσια μίας ομάδας. Είναι πάντα ευγενική και πρόθυμη , κοινωνική και ευαίσθητη. Δεν

διστάζει να εκφράσει την γνώμη της και να την υπερασπιστεί με πάθος όταν χρειαστεί έτσι ώστε να φτάσει στο στόχο της. Είναι εργατική και προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα σε ότι καταπιάνεται. Είναι μέλος της ambassadors team του Pierce και το ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα οφείλεται στην διάθεσή της να συνεχίσει και αναπτύξει τις οικογενειακές επιχειρήσεις όπου και εργάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός , παίζει τέννις , της αρέσει η μουσική και ο χορός. Είναι μέλος της ομάδας παραδοσιακών χορών του Pierce, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες ΑΣΙΣ . Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Κατερίνα Μάμαλη 

Η Κατερίνα Μάμαλη γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα, κατοικεί στο Μαρούσι και φοιτά στην Α΄Λυκείου του Pierce- The American College of greece. Αποτελούσε μέλος του 15μέλους συμβούλιου του γυμνασιού και είχε βραβευτεί με έπαινο για την κοινώνικη της πρόσφορα για την χρονια 2018-2019. Συμμέτεχει σε τρείς διαγωνίσμους επιχειρηματικότητας, Junior Achievment, Diamond Challenge και Junior Squezy καθώς θεώρει πως αυτοί οι διαγωνίσμοι της προσφέρουν σήμαντικες γνώσεις που θα την βοηθήσουν στην καθήμερινοτητα της άλλα και στο μελλον. Ακόμη ασχολείται με τις ξένες γλώσσες αφού κατέχει ένα αρκέτα καλό επίπεδο αγγλίκων και πτύχιο Β1 στην γέρμανικη γλώσσα. Συμμετέχει στην Ακαδημία Βιολογίας μέσο της οποίας λαμβάνει μερος σε Πανελλήνιους Διαγώνισμους. Τα σύνεδρια MUN δεν παραλείπονται από το πρόγραμμα της καθώς η επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Μάριος Βαρελογιάννης

Ο Μαριος Βαρελογιαννης εχει γεννηθει to 2004 στη Αθηνα, κατοικει στο Kολωνακι και φοιτα στην Α’ Λυκειου του Pierce. Αυτη ειναι η πρωτη του φορα στον ομιλο. Γενικα απο μικρος ηθελε να ασχοληθει με επιχειρηματικοτητα και οικονομικα οποτε πιστευει πως ειναι το καταληλο ατομο για αυτον τον ομιλο. Ασχολειται με διαφορες εξωσχολικες δραστηριοτητες αγαπαει τον αθλητισμο και κανει μπασκετ στον αθλητικο ομιλο του Παναθηναικου. Ο Μαριος γενικα ξεχωριζει γιατι ειναι πολυ υπομονετικος, ομαδικος χαρακτηρας και πανω απο ολα να διαχειριζεται τις καταστασεις ηρεμα και σωστα. Τελος μιλαει 3 ξενες γλωσσες(αγγλικα,ισπανικα,γαλλικα) σε ενα πολυ καλο επιπεδο. Στο μελλον επιθυμει να σπουδασει Business management. Ξεκινοντας απο φετος μιας και το καλοκαιρι θα παρει μερος στο summer camp program, του Πανεπιστημιου του Bath το οποιο συνδεεται με τον τομεα του business.

Βικτώρια Δευτεραίου

CSO

CMO

Social Media Manager

Promotion Director

Η Βικτώρια Δευτεραίου είναι πολύ επικοινωνιακή εξίσου άνετα στην Αγγλική γλώσσα καθώς και στην Ελληνική. Εχεί την ικανότητα να ομιλεί με βάσιμα επιχείρηματα και με τεκμηριωμένη άποψη. Έχει εμπειρία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και των δυσκολιών. Προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές καταστάσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι μια θετική προσωπικότητα που αναζητά πάντα το τέλειο αποτέλεσμα οποιασδήποτε κατάστασης. 

Κατέχει αποδεδειγμένο ιστορικό πωλήσεων και μπορεί να παρέχει για όλους μια ισχυρή παρουσία καθημερινής ηγεσίας. 

Εχει εξαιρετική κρίση και δημιουργικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης και επίλυσης συγκρούσεων. 

Επιλέγει την ισχυρή καθοδήγηση, καθώς διαθέτει εμπειρία καθοδήγησης σε ομάδες ανθρώπων που χρειάζονται καθοδήγηση και υποστήριξη. 

Επίσης έχει την δυνατότητα με την προσωπικότητα της να επηρεάζει διαφορετικές προσωπικότητες μέσω της άμεσης και έμμεσης επικοινωνίας.

Ζωή Παγκούτσου

Η Ζωή Παγκούτσου γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα και φοιτά στην Α΄ Λυκείου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Το μεγάλο πάθος της είναι η ζωγραφική και το σχέδιο με τα οποία ασχολείται από μικρή ηλικία, λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς και συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικούς ομίλους. Είναι πολύ δραστήρια και έχει ασχοληθεί με διαφορετικά ενδιαφέροντα μεταξύ των οποίων ο ενδοσχολικός όμιλος Unesco, ο εθελοντισμός και ο στίβος στον οποίο έχει συμμετάσχει ως αθλητής σε πανελλήνιες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ με πολλές διακρίσεις.

Η Ζωή είναι δημιουργική και πολύ συνεργάσιμη και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί με τον όμιλο Junior Achievement.

Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Στο μέλλον επιθυμεί να σπουδάσει Industrial Design που θα της επιτρέπει να συνδυάζει την αγάπη για την τέχνη με τη δημιουργικότητα.

Αλκμήνη Καραούσογλου

Η Αλκμήνη Καραούσογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 2004, μένει στο Νέο Ηράκλειο και είναι μαθήτρια της Α’ λυκείου του Αμερικάνικου κολλεγίου Ελλάδος- Pierce.

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στον όμιλο του Junior achievement, είναι αθλήτρια του επί κοντό και έχει συμμετέχει σε πανελλήνιους αγώνες. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το μακιγιάζ και η μουσική. Επίσης, μιλάει αγγλικά και γαλλικά σε επίπεδο C2 και B1 αντίστοιχα αλλά σκοπεύει να αρχίσει και μια τρίτη γλώσσα.

Επιπλέον, είναι πολύ οργανωτική, υπεύθυνη και μπορεί να δουλέψει ομαδικά. Τέλος, στο μέλλον σκοπεύει να ασχοληθεί με τα Τουριστικά επαγγέλματα και παράλληλα ως makeup-artist.

Στάμος Αρτικόπουλος

Ο Στάμος Αρτικόπουλος γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα, κατοικεί στη Βούλα και φοίτα στην Α Λυκείου του Pierce – The American College Of Greece. Ασχολείται με διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες αγαπάει τον αθλητισμό και του αρέσουν οι προκλήσεις που εξελίσσουν τη προσωπικότητα του και του προσφέρουν νέες και διαφορετικές εμπειρίες. Πέρσι συμμετείχε στον όμιλο επιχειρηματικότητας. Ο Στάμος χαρακτηρίζεται από την επιμονή του για την επίτευξη των στόχων του, την ομαδικότητα του, τη ικανότητά του να είναι καλός ακροατής και να διαχειρίζεται επιτυχώς δύσκολες καταστάσεις. Τέλος είναι κοινωνικός έχει άριστη κρίση των πραγμάτων και μίλα 2 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά) σε πολύ καλό επίπεδο. Στο μέλλον στοχεύει να σπουδάσει business management. Ενώ το καλοκαίρι του 2020 θα συμμετάσχει στο special program, business edge του πανεπιστημίου Columbia στη Νέα Υόρκη.

Ηλίας Κατσαρέας

Ο Ηλίας Κατσαρέας γεννήθηκε το 2004 στην Αθήνα και φοιτά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Pierce. Είναι ένα άτομο με πολλά ενδιαφέροντα και ασχολείται με αρκετές δραστηριότητες τόσο ενδοσχολικές, όσο και εξωσχολικές. Ήταν μέλος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου γυμνασίου του Pierce για μια χρονιά καθώς και μέλος του πενταμελούς της τάξης του δύο φορές. Έχει συμμετάσχει σε ενδοσχολικούς ομίλους όπως Junior Achievement , Euro Math, Μαθηματική Ακαδημία και ρομποτικής. Ασχολείται με το basket αρκετά χρόνια και εξωσχολικά αλλά και είναι μέλος της ομάδας του Pierce με διακρίσεις. Τέλος στο μέλλον σκοπεύει να ασχοληθεί με Θετικές και Οικονομικές σπουδές

Events Director

Editor in Chief

CFO

Budget & Foreacast Director

Θάνος Παπασταύρου

Είμαι ο Θάνος Παπασταύρου, γεννήθηκα το 2004 στην Αθήνα, κατοικώ στον Άλιμο και φοιτώ στην Α’ Λυκείου του Pierce-The American College of Greece. Παράλληλα με το σχολείο, ασχολούμαι με την καλαθοσφαίριση και είμαι μέλος μιας ομάδας στην οποία έχω ηγετικά καθήκοντα. Στην δευτέρα γυμνασίου, στην εικονική επιχείρηση που πραγματοποιήσαμε, είχα την θέση του Προέδρου(HR Manager και CEO).Δίνω μεγάλη βάση στην ανάπτυξη της αγγλικής γλώσσας, καθώς κατέχω το πτυχίο FCE Cambridge και γνωρίζω τα βασικά της γερμανικής. Είμαι πολύ καλός στο να συνεργάζομαι μαζί με άλλους και να οργανώνω σε κρίσιμες καταστάσεις.

Βικτώρια Σαμιώτη

Ονομάζομαι Βικτώρια Σαμιώτη και ειμαι μαθήτρια της Α Λυκείου του Pierce the American College of Greece. Γεννηθηκα το 2004 στην Αθήνα και κατοικώ στην Εκάλη. Μιλάω αγγλικα και γαλλικά. Τα προηγούμενα χρόνια ήμουν μελος των ομίλων φωτογραφίας, 3D printing και χημειας και φετος συμμετέχω στον όμιλο Βιολογίας. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρεια CTY, όπως CSI και σε εθελοντικές δράσεις. Έχω λάβει μέρος στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σχολείου μου, PLA. Και πιο συγγεκριμένα ασχοληθήκα με το Σ.Τ.Ε.Μ.

Human Resources Director

Human Resources Manager

Εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας!

Εισάγετε το email σας

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now